Adatvédelmi költségek csökkentése

Az Arcserve alkalmazás- és adatvédelmi megoldásaival drámaian csökkentheted a teljes birtoklási költséget (TCO-t) azáltal, hogy egyszerűsítheted az IT-műveleteket és biztosítod az üzletmenet-folytonosságot. Kerüld el a több gyártós megoldások révén fellépő biztonsági réseket és biztosíts magasabb SLA-t a korábbi költségek töredékéért.

Egekbe szöktek az adatvédelmi költségeid? Van megoldásunk!

A mai üzleti környezetben már elvárt mind a hatóságok, mind az ügyfelek részéről a személyes adatok megfelelő védelme. Ez azonban nem kis feladat, ami a cég növekedésével egyre több költséget jelent. Ráadásul a sok új végpont és az IT infrastruktúra különböző elemeinek bővülésével nem csak az adattárolási költségek lőnek ki, hanem a biztonsági mentésekre és szükség esetén a helyreállításra fordított idő is az egekbe szökik.

Az Arcserve költséghatékony adatvédelmi modellje drámaian csökkenti a teljes tulajdonlási költséget (TCO) azáltal, hogy egyszerűsíti az IT-műveleteket és segít elkerülni az igencsak költséges leállásokat egy adatbiztonsági-incidens esetén. Kerüld el a több gyártótól származó biztonsági megoldások foltozgatását és válts az Arcserve megoldásaira, mellyel a vállalatod teljes adatvagyona felett egyetlen központi felület segítségével irányítást nyerhetsz. Szolgáltatóként a gyártó adatbiztonsági megoldásaival ügyfeleid részére kiemelkedő SLA-t biztosíthatsz a korábbi költségek töredékéért.

Milyen helyzetben segíthetnek
az Arcserve megoldásai?

x86 és újabb, felhő, fizikai és virtuális rendszerek esetében is

Nyilvános és privát felhős, lemezes és szalagos adattárolás esetén is

Exchange, SQL Server, SharePoint, Microsoft 365, Oracle Database, Lotus Domino és még sok más alkalmazás esetében

Fókuszban a vállalati adatvagyon biztonsága

Ajánlott Arcserve megoldásaink erre a kihívásra

Arcserve Cloud Direct

Felhőalapú biztonsági mentés és katasztrófa-helyreállítás helyben elhelyezett hardver szükséglete nélkül

Arcserve UDP

Heterogén, teljes biztonsági mentési, katasztrófa-helyreállítási és integrált kiberbiztonsági szoftver felhő, virtuális és fizikai munkaterhelésekhez – beépített deduplikációval