Állásidő minimalizálása

Kerüld el az akár több száz órányi hasznos idő elvesztegetését azáltal, hogy villámgyorsan és közel nulla adatvesztés nélkül állítod helyre a kulcsfontosságú rendszereket, alkalmazásokat és adatokat – így megőrizheted bevételed, hatékonyságod és jó hírneved.

Ma már nem opció a leállás

Az adatok és az informatikai rendszerek kulcsfontosságú szerepet játszanak a modern vállalkozások életében. A digitális korszakunkban szinte minden tevékenységüket támogatják. Az ügyfélpreferenciák megértésétől a pénzügyi tranzakciókon át, egészen az üzleti folyamatok optimalizálásáig egyszerűen nélkülözhetetlenné váltak a vállalkozások sikeréhez.

Az állásidő és az adatvesztés – akár véletlen, akár kibertámadás miatt – akár katasztrofális pénzügyi csapást jelenthet a cégek számára. Éppen ezért az adatok megfelelő kezelése kiemelt prioritássá vált az elmúlt évek folyamán.

Az Arcserve biztonsági mentési és IT-katasztrófa utáni helyreállítási megoldásai új megközelítést kínálnak az egyetlen átfogó, teljesen integrált platformmal, amely bizonyítottan növeli az agilitást és megelőzi, hogy az adatok zsarolóvírusok karmai közé kerüljenek.

Az Arcserve segítségével könnyedén elérhetőek a helyreállítási időre vonatkozó célkitűzések (RTO és RPO) és a szolgáltatási szintű megállapodások (SLA) könnyedén teljesíthetőek.

Milyen helyzetben segíthetnek
az Arcserve megoldásai?

x86 és újabb, felhő, fizikai és virtuális rendszerek esetében is

Nyilvános és privát felhős, lemezes és szalagos adattárolás esetén is

Exchange, SQL Server, SharePoint, Microsoft 365, Oracle Database, Lotus Domino és még sok más alkalmazás esetében

Fókuszban a vállalati adatvagyon biztonsága

Ajánlott Arcserve megoldásaink erre a kihívásra

Arcserve Continuous Availability

Folyamatos adatvédelem fájlszerverek és vállalati alkalmazások számára. Biztosítsd a teljes rendszer magas rendelkezésre állását a hét minden napján, a nap 24 órájában!

Arcserve UDP

Heterogén, teljes biztonsági mentési, katasztrófa-helyreállítási és integrált kiberbiztonsági szoftver felhő, virtuális és fizikai munkaterhelésekhez – beépített deduplikációval

Arcserve Cloud Direct

Felhőalapú biztonsági mentés és katasztrófa-helyreállítás helyben elhelyezett hardver szükséglete nélkül