Felhőadatok kezelése és védelme

Az Arcserve lehetővé teszi, hogy bármilyen méretű cég biztonságosan profitálhasson a felhőtechnológia biztosította előnyökből. Védd meg felhő alapú munkaterhelésed, nyilvános, privát vagy épp multi-cloud biztonsági mentéseidet, és biztosíts villámgyors katasztrófa-helyreállítást és magas rendelkezésre állást.

Védd meg felhőben futó alkalmazásaidat!

Amikor a virtuális gépek használata elkezdett terjedni az informatikában, sok IT-vállalat úgy gondolta, hogy nem szükséges külön adatvédelmi és helyreállítási megoldásokat alkalmazniuk ezekre a gépekre. Azonban az idők folyamán az egyre kifinomultabb kibertámadások miatt ez a hozzáállás megváltozott, és ma már elképzelhetetlen lenne a virtuális gépek védelme nélkül.

Tudtad? A legtöbb nagy nyilvános felhőszolgáltató nem nyújt 99,99%-nál magasabb szolgáltatási szintű megállapodást (SLA). Ez átszámolva évente csaknem egy óra állásidőt és 500 000 USD veszteséget jelent egy 1 milliárd USD bevételű vállalatnál.

Az Arcserve lehetővé teszi, hogy bármilyen méretű vállalat biztonságosan profitálhasson a felhőalapú agilitásból és a méretgazdaságosságból. Legyen a munkaterhelésed bármilyen felhős környezetben az adatokról villámgyorsan készíthetsz biztonsági mentést és igény szerint helyreállíthatod az adatokat pillanatok alatt – így biztosítva kiemelkedő rendelkezésre állást ügyfeleid számára.

Milyen helyzetben segíthetnek
az Arcserve megoldásai?

Microsoft Azure, Microsoft 365, Amazon AWS, Arcserve Cloud, illetve privát és egyéb nyilvános felhőplatformok esetében is

Exchange, SQL Server, SharePoint Online, Oracle Database, Lotus Domino és még sok más alkalmazás esetében is

Fókuszban a vállalati adatvagyon biztonsága

Ajánlott Arcserve megoldásaink erre a kihívásra

Arcserve Cloud Direct

Felhőalapú biztonsági mentés és katasztrófa-helyreállítás helyben elhelyezett hardver szükséglete nélkül

Arcserve UDP

Heterogén, teljes biztonsági mentési, katasztrófa-helyreállítási és integrált kiberbiztonsági szoftver felhő, virtuális és fizikai munkaterhelésekhez – beépített deduplikációval