Microsoft 365
és más SaaS-alkalmazás védelme

Védd meg Microsoft 365-ben és más SaaS szolgáltatónál tárolt adataidat a ransomware támadásoktól, rosszindulatú felhasználóktól, adatvesztéstől és más típusú IT-katasztrófáktól, amelyek helyrehozhatatlan károkat okozhatnak az üzletben.

Szükséges-e Microsoft 365 adatokat biztonsági menteni?

A Microsoft méltán népszerű irodai alkalmazáscsomagja a Microsoft 365 (korábbi nevén Microsoft Office 365) számos előnyt kínál felhasználóinak:

A Microsoft teljes felelősséget vállal a felhőplatformjuk kritikus fontosságú összetevőiért, például a fizikai és informatikai biztonságért, az alkalmazások működőképességéért, az infrastruktúráért a szolgáltatások mögött és egyebekért. Azonban a legfontosabb dolog rád hárul: a felhőben tárolt adatok biztonsága a felhasználók feladata.

Az Arcserve ebben nyújthat segítséget, hiszen teljes körű megoldást kínál az adatok védelmére az olyan kulcsfontosságú Microsoft 365 munkaterhelésekben, mint az Exchange Online, Teams, Groups, SharePoint, OneDrive, vagy a Public Folders.

Sőt! A gyártó megoldásai segítségével nem csupán a Microsoft 365, hanem a Microsoft Entra ID (korábbi nevén Azure Active Directory), Microsoft Dynamics 365, Salesforce és Google Workspace felhős platformokban tárolt adatok biztonsága is szavatolható.

Fókuszban a vállalati adatvagyon biztonsága

Ajánlott Arcserve megoldásaink erre a kihívásra

Arcserve SaaS Backup (cloud-to-cloud)

Átfogó adatvédelemi és helyreállítási szoftver Microsoft 365-höz, Google Workspace-hez és Salesforce-hoz és még sok más platformhoz. Adatmentés felhőből-felhőbe.

Arcserve UDP Backup for Microsoft 365 (on-premise)

Többrétegű adatbiztonsági megoldás a Microsoft 365-ben tárolt adatok lokális biztonsági mentésére.